Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carod-Rovira presenta a Tarragona el llibre 'Els Fets de l'1 d'Octubre'

La presentació del llibre tindrà lloc aquest dimarts 17 d'abril, a les 19:30h, al Casal Popular Sageta de Foc

Josep-Lluís Carod-Rovira al costat del fotoperiodista, Tjerk van der Meulen, a la seva dreta, durant una presentació anterior del llibre Josep-Lluís Carod-Rovira al costat del fotoperiodista, Tjerk van der Meulen, a la seva dreta, durant una presentació anterior del llibre RICARD CHECA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 16 abril 2018 08:48

El Casal Popular Sageta de Foc, inicia aquest dimarts 17 d’abril, un cicle de presentacions de llibres de temàtica político-social. Per començar, el casal acollirà al seu local situat al carrer de la Nau, 11, de Tarragona, la presentació aquest dimarts 17 d’abril, a les 19:30h, del llibre 'Els Fets de l’1 d’Octubre'. Per a la presentació es comptarà amb la presència de Josep-Lluís Carod-Rovira, un dels autors del llibre.

El llibre consisteix en un recull de textos i fotografies sobre els fets de l’1 Octubre. Entre els autors i autores hi figuren Anna Gabriel, Jordi Graupera, Tjerk van der Meulen i Santi Iglesias, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: