Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Monestir de Poblet obsequiarà amb un llibre els seus visitants la diada de Sant Jordi

Es tracta d'un llibre relacionat amb la història del monestir de l'ordre cistercenca

Monestir de Poblet Monestir de Poblet CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 11 abril 2018 19:39

El Monestir de Poblet obsequiarà a tots els seus visitants durant la festivitat de Sant Jordi, amb un llibre relacionat amb la història del cenobi cistercenc de la Conca de Barberà. Es tracta de volums de la col·lecció de 'Quaderns d’art, història i vida de Poblet', publicats per Publicacions de l’Abadia de Poblet i escrits per membres de la comunitat, historiadors i historiadors de l’art vinculats al monestir.

L’acció només es realitzarà durant les visites del dia 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi. El mateix dia, totes les publicacions a la venda a la botiga del Centre de Recepció i Visitants del Monestir de Poblet comptaran amb un 10% de descompte.

Dins de les mateixes accions s’inclou la realització de les noves visites temàtiques a espais o en aspectes poc coneguts del conjunt. Pròximament s’editarà un catàleg per a la seva major difusió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: