Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els crims reals en la ficció centren la quarta edició del festival 'El Vi fa Sang' de l'Espluga de Francolí

El certamen literari, que marida les novel·les criminals amb vi, homenatja de Pedrolo i recorda Tiñena

Un home fullejant llibres durant el festival 'El Vi Fa Sang' a l'Espluga de Francolí Un home fullejant llibres durant el festival 'El Vi Fa Sang' a l'Espluga de Francolí SÍLVIA JARDÍ / ACN
Cultura ACN
Dissabte, 07 abril 2018 14:45

Els trossos de realitat en la ficció de les novel·les criminals s'infiltra en la quarta edició del Festival Internacional de Novel·la Criminal el Vi Fa Sang, que, com sempre, es marida amb vi. "Des que Truman Capote va escriure 'A sang freda', l'exitosa novel·la exitosa basada en un crim real, hi ha hagut molts escriptors que han reflectit la realitat en les seves obres", ha explicat el comissari, Salvador Balcells.

D'altra banda, la comissària, Margarida Aritzeta, ha recordat que "el morbo" pels casos reals sempre ha existit i que aquest podria ser la clau del seu èxit. Més d'una trentena d'autors participen en el certamen, on també s'han programat una vintena de presentacions de llibres, entre les quals destaca 'Assassins del Camp', un recull de relats d'escriptors del territori. En aquesta edició, tots els actes se centralitzen al Museu de la Vida Rural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: