Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acull dissabte la festa del Premi Sambori Òmnium 2018

Més de 3.000 nois i noies de 50 centres diferents han participat al certamen a les comarques tarragonines

Imatge d'arxiu del lliurament del Premi Sambori Òmnium Imatge d'arxiu del lliurament del Premi Sambori Òmnium ÒMNIUM CULTURAL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 10:46

Vila-seca acollirà l'acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2018 de la demarcació d'El Camp, el proper dissabte 17 de març, a les 10.30 h, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Un acte que comptarà amb la benvinguda als assistents per part de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i la presidenta d’Òmnium Tarragonès, Rosa Maria Codines.

Durant l’acte es donaran a conèixer els guardonats d'aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès, els quals passaran a participar a la gran final del Premi Sambori Òmnium, el proper mes de maig.

En aquesta edició, més de 3000 nois i noies de 50 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. D’entre els 290 treballs presentats pels centres, aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18 millors treballs seleccionats pels membres del jurat de l’edició 2018: Carolina Escoda, Núria Rofes, Maria Estradé, Núria Llebaria, Roger Roig, Maria Tell i Joan Chavarria.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

L'acte d'entrega, coorganitzat per les seus d’Òmnium Cultural a l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, amb el suport de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca, comptarà amb l'actuació del Cor Infantil Sant Esteve i es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: