Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Conservatori de Música de la Diputació homenatjarà el compositor tarragoní Xavier Gols

El XVI concurs de creativitat Xavier Gols premia les obres que han estat compostes per alumnes del Conservatori de Música de Tarragona, que les interpretaran dimecres a l’Auditori davant del públic

 Aquest dimecres 14 de març s'interpretaran diverses peces a piano del compositor tarragoní Aquest dimecres 14 de març s'interpretaran diverses peces a piano del compositor tarragoní CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Març 2018 09:43

El XVI concurs de creativitat Xavier Gols que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona arriba aquest dimecres, 14 de març, a la seva fase final amb un vetllada musical que s’iniciarà a les 18.30h a l’Auditori Diputació. A més de les interpretacions de les obres que es presenten a concurs, que han estat compostes pels alumnes, el programa contempla l’actuació de dos professors del centre: Alba Rosa Forasté, soprano, i Jordi Soler, pianista que interpretaran diferents temes del reconegut compositor tarragoní. Al certamen hi assistirà la filla del músic, Mercè Gols, coincidint amb el 80è aniversari de la mort del seu pare, que dóna nom a un concurs que arriba enguany a la seva setzena edició.

El concurs de creativitat Xavier gols s’organitza amb el suport de l’Associació de Mares i Pares del Conservatori (AMPAC) i s'adreça als alumnes que cursen Aprenentatge Avançat 3r de l'Escola i als alumnes de 3r a 6è de Grau Professional del Conservatori. El certamen reconeix obres de creació pròpia que els joves músics interpreten. Les composicions poden ser escrites per a un instrument solista o per a una agrupació instrumental. En aquesta edició, es van presentar 27 composicions d’alumnes que realitzen estudis de nivell elemental, i un total de 56 d’estudiants de Grau Professional.A la fase final de dimecres s’interpretaran les deu millors composicions de les dues categories, escollides prèviament pel jurat del certamen.

Els premis es decidiran dimecres mateix i seran per les tres millors obres. Els guanyadors rebran una dotació econòmica per a l’adquisició de material musical.

L’entrada a l’Auditori Diputació per assistir al certamen és gratuïta i l’acte és obert a tot el públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: