Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès obre la convocatòria pel Concurs Literari de Sant Jordi

La temàtica és lliure i es poden presentar obres en prosa o poesia fins al 3 d'abril

Foto de grup dels premiats en el Concurs Literari de Sant Jordi del 2017 Foto de grup dels premiats en el Concurs Literari de Sant Jordi del 2017 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Març 2018 11:15

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès tira endavant, un any més, el Concurs Literari de Sant Jordi. Enguany, el concurs arriba a la seva desena edició i presenta algunes novetats com la limitació del nombre de treballs presentats per cada autor a dues obres i, d’altra banda, l’accèsit que donava l’entitat AdB ara el donarà el consistori; però se seguirà dient AdB per recordar i homenatjar aquells que van començar a organitzar el concurs literari d’aquesta agrupació. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dilluns, 23 d’abril, al Centre Municipal de Cultura.

A més del 10è Concurs Literari de Sant Jordi, la Regidoria de Cultura també en promou un concurs de dibuix i relats curts adreçat als alumnes de l’Escola Ull de Vent. La regidora de Cultura, Judit Vidal, s’ha mostrat molt satisfeta pel fet d’arribar a la 10a edició del concurs i ha recordat que “les set primeres edicions van tenir moltes dificultats per tirar endavant i es van haver d’organitzar des de l’entitat AdB perquè l’equip de govern d’aleshores es negava a col·laborar en l’organització i la promoció dels premis d’ambdós concursos –el que està obert a la participació de tothom i el que va adreçat als alumnes de l’Escola Ull de Vent”. Vidal considera que la promoció de la Cultura hauria de ser obligada per part de les administracions, “especialment per part dels ajuntaments”.

Bases

En aquesta edició, la modalitat del concurs és poesia i prosa tant en català com en castellà. El tema i la participació és lliure, amb una extensió –en poesia- d’un màxim 100 versos i –en prosa- un màxim de sis fulls DIN A-4.

Quant a la presentació de les obres, es poden enviar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per correu ordinari al carrer Major, 21; i presencialment al consistori abans del 3 d’abril. El format serà dins d’un sobre identificat amb el mateix pseudònim que l’obra i, dins aquest sobre, hi anirà el nom i cognom de l’autor, l’adreça i el telèfon de contacte.

Els premiats seran avisats entre el 16 i 17 d’abril i es lliuraran el mateix 23 d’abril al Centre Municipal de Cultura del municipi. A més, les obres premiades restaran propietat de l’ajuntament que podrà fer difusió de l’obra al Butlletí municipal, a la pàgina web, entre d’altres.

Com a primer premi, tant per a poesia com per a prosa, s’atorgaran 200 euros, un lot de llibres i un diploma commemoratiu. En el cas del segon premi seran 150 euros més el lot de llibres i el diploma; a la tercera posició es guardonarà amb 100 euros, el lot de llibres i el diploma i, finalment, el quart premi tindrà Accèssit Premi Especial ADB per aquelles obres de poesia i prosa que tinguin temàtica bisbalenca de qualsevol classe i 300 euros pel guanyador de l’accèsit.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: