Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval de Torredembarra s'acomiada amb els guardons

Entre les novetats d'enguany, destaquen els canvis en el concurs entre carrosses i comparses i la celebració, el dimarts, de l'enterrament de la sardina

El grup Els Reciclats va guanyar tres guardons, un d'ells, a la millor carrossa El grup Els Reciclats va guanyar tres guardons, un d'ells, a la millor carrossa ANNA F./ AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 08:09

Torredembarra tanca un any més, un multitudinari Carnaval ple de colors, lluentons i, com no, molta sàtira. Enguany, a més, ho fa amb un seguit de novetats importants. Alguna de les més destacades ha estat la celebració de l’enterrament de la sardina el dimarts, enlloc del dimecres de cendra. També s’ha dut a terme un replantejament en el concurs entre carrosses i comparses participants i, després de la pausa de l’any passat, enguany s’han lliurat un seguit de reconeixements i s’han produït canvis en el jurat, que ha comptat amb especialistes en les diferents àrees (disseny, vestuari, maquillatge) i amb experiència en d’altres carnavals.

Pel que fa als resultats del concurs, el grup Els Reciclats es va endur tres guardons (Premi a la millor coreografia, al millor maquillatge i a la millor carrossa). El Premi al millor vestuari va ser per La Cucanya, mentre que el guardó a la millor idea més orginal es va lliurar a Volare. El guardó pel tema més satíric se'l va endur Spaindereta. Quant a les votacions populars, La Matinada va ser la comparsa més votada i Eksi, la carrosa més popular.

El concurs de mascotes disfressades

A més, enguany s’ha arribat a la seva quinzena edició un altre element també diferenciador del Carnaval de Torredembarra: el Concurs de mascotes disfressades (dissabte al matí) amb 11 mascotes participants i que van ser totes premiades amb vals de regal les botigues patrocinadores i que va donar el tret de sortida a la Rua infantil.

La Batalla de confeti, de diumenge a la tarda, que va canviar de recorregut passant pel carrer de la Capella, d’Antoni Roig, de Francesc Moragas i passeig de la Sort, perquè les carrosses poguessin interaccionar més entre elles també va aplegar, un nombrós públic.

Amb tot, com en anys anteriors, els actes més multitudinaris del Carnaval torrenc van ser la Gran Rua de dissabte a la nit i la Rua a Baixa Mar de diumenge al migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: