Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou mostrarà la seva solidaritat amb el Carnaval Xic’s contra el càncer infantil

La festa tindrà llocaquest diumenge 11 de febrer, al Pavelló Salou Centre, de 17 a 20 h

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Carnaval Xic’s de Salou Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Carnaval Xic’s de Salou CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 11:07

Salou ja té les disfresses preparades pel Carnaval Xic’s d’aquest diumenge al Pavelló Salou Centre, de les 17 a les 20 hores. Es tracta d’una gran festa on s’hi espera que s’apleguin unes 600 persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d'Infància a través del Club Xic's i l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou han muntat per quart any consecutiu. S’espera que un centenar de nens i nenes participin en el concurs de disfresses en una tarda plena de diversió i bon ambient.

Com a tota festa de carnaval no hi podia faltar el concurs de disfresses, on un any més, els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou. En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, els nens i nenes que assisteixin al pavelló també podran gaudir d’animació infantil, zumba kids, i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costa cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d'una donació a l'hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. La regidora d'Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l'Associació Oncològica Murielle Reig, esperen que la vetllada de celebració del carnaval de Salou "sigui tot un èxit de participació" com en els anys anteriors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: