Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç recupera enguany el Ball de Carnaval

El Ball de Carnaval tornarà, deu anys després, el dissabte 17 de febrer / La rua d'aquest diumenge ha cobert totes les inscripcions disponibles

Imatge d'arxiu de la Rua de Carnaval de l'Arboç del 2015 Imatge d'arxiu de la Rua de Carnaval de l'Arboç del 2015 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 10:00

Un total de 31 carrosses, 6 comparses i més de 1000 participants en la rua de carnaval d’aquest diumenge, 11 de febrer, han cobert totes les inscripcions disponibles al Carnaval de l’Arboç. En aquesta edició, a més, es recupera l’acte del Ball de Carnaval de l’Arboç després de més de deu anys sense celebrar-se, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer, a partir de les 23h.

La gran Rua del Carnaval de l’Arboç 2018 recorrerà els principals carrers de la població diumenge, a partir de les 12h, en un dels actes més tradicionals i concorreguts dels carnavals penedesencs.

Per als més petits, el pròxim dissabte 17 de febrer, a les 17:30h, tindrà lloc la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics, que sortirà des de la plaça de Catalunya amb l’acompanyament dels trenets de Rufino. En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti.

L’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament poder repetir any rere any l’èxit de convocatòria del Carnaval arbocenc, alhora que també és un revulsiu promocional pel municipi i un incentiu per l’activitat econòmica.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: