Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell celebrarà diumenge la festa dels Tres Tombs

La 69a edició repeteix l'aposta d'incloure la Fira Artesana i Gastronòmica i el tradicinal esmorzar típitc de carreters

Imatge d'arxiu dels tradicionals Tres Tombs de Calafell Imatge d'arxiu dels tradicionals Tres Tombs de Calafell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Gener 2018 10:46

El nucli antic de Calafell celebrarà diumenge vinent, 28 de gener, la 69a edició de la festa dels Tres Tombs. Una festa tradional organitzada per l’Ajuntament de Calafell amb el col·lectiu local Els Peterols, que està formatper persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs. El programa inclou un esmorzar popular, basat en l’esmorzar típic de carreters, a partir de les 9.30 hores, a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. El tíquet, adquirible allí mateix, costarà 4 euros.

L’edició d’enguany repeteix l’aposta de l’oferta complementària, amb una Fira Artesana i Gastronòmica, que se celebrarà a la plaça de Cal Cubano. Aquesta fira inclourà un carrussel ecològic; tallers infanftils de circ i pintacares; servei de calçots a la brasa; parades artesanes de formtges, embotits, joguines...; les tradicionals coques de Sant Antoni; passejades amb ponis... A més, hi haurà una trobada de laques de cava, que es farà a la plaça de Catalunya.

Aprofitant la celebració dels Tres Tombs, tothom podrà gaudir també de la possibilitat de fer una ruta pel Calafell Pagès. El punt de trobada és la carpa annexa al pavelló Joan Ortoll, a les 10 del matí. Per més informació cal adreçar-se al telèfon 977 69 46 83 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta activitat compta amb la participació del col·lectiu Esgangalats Calafell i el patrocini de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: