Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals ofereix "passaports" amb la meitat de preu de descompte

La iniciativa es conjunta amb altres cases icòniques de Catalunya, que ofereixen descomptes i avantatges per les seves visites

Detall de l'interior del Museu Pau Casals al Vendrell Detall de l'interior del Museu Pau Casals al Vendrell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 12:25

El col·lectiu de Cases Icòniques de Catalunya, del qual forma part el Museu Pau Casals del Vendrell, ha presentat un passaport, vàlid fins al 28 de febrer, amb descomptes de fins al 50% de l’entrada.

Amb aquest passaport es va posar en marxa una de les primeres iniciatives conjuntes per donar a conèixer la riquesa cultural i patrimonial que reuneixen aquests edificis històrics com són la Casa Duran i Sanpere (Cervera), la Casa Masó (Girona), la Casa Vicens (Barcelona), el Mon Sant Benet (Bages), i el Museu Pau Casals (El Vendrell), entre d’altres.

Així doncs, descarregant-se el passaport des de les pàgines webs dels membres que formen part del col•lectiu, i presentant-lo a les taquilles dels diferents espais culturals, els visitants podran gaudir de descomptes i avantatges fins al proper 28 de febrer.

Activitats de temporada al Museu Pau Casals

A part de les seves activitats diàries, el Museu ofereix diverses activitats complementàries per la visita a la casa d’estiu del famós músic català. Algunes de les recomanacions són realitzar un menú de xatonada al Restaurant Vil·la Casals, ubicat a l’antiga casa de convidats al costat de l’edifici principal del museu i fer la ruta ‘Les cases de Pau Casals’, un tiquet conjunt que permet visitar el Museu Pau Casals a Sant Salvador i la seva Casa Nadiu, al Vendrell. En ambdós casos, les visites es poden fer de manera lliure o guiada (en el cas dels grups a partir de 15 persones), dins l’horari habitual del museu, de dimarts a diumenge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: