Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba Carnavalània a Montblanc

Enguany tindrà lloc del 9 al 13 de febrer

Imatge d'arxiu del Carnaval de Montblanc Imatge d'arxiu del Carnaval de Montblanc CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2018 16:21

La Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc ha presentat el cartell i el programa d’actes del Carnaval 2018 del municipi, que tindrà lloc del 9 al 13 de febrer, i que porta per títol Carnavalània.

El tret de sortida serà el 9 de febrer, a la tarda, amb les tradicionals rues dels centres escolars de Montblanc.

Dissabte, 10 de febrer, s’inicia al migdia amb un vermut musical a càrrec del DJ Carlos Isse; i seguirà amb la tradicional rebuda i passejada pels carrers i places de Sa Majestat Carnestoltes que anirà acompanyat per la Bandarra Street Orkestra, lectura del seu manifest i la celebració de la Xeringada Montblanquina. A la tarda, tindrà lloc la gran rua de Carnaval i el concurs de carrosses i comparses. Quan acabi la desfilada hi haurà el passi de lluïment dels participants.

A la nit, la festa es traslladarà al pavelló del Casal, on hi haurà el sopar de Carnaval i una gran festa, en què hi participaran els discjòqueis Mikado, Energy, Enredu i Marsal Ventura. Durant la nit tindrà lloc el repartiment dels tres primers premis de cada categoria de la rua.

Finalment, el dimarts 13 de febrer, hi haurà l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes, la lectura del testament i repartiment de premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: