Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’actor Sergi López actuarà al Convent de les Arts d’Alcover

La seva comèdia ‘Non Solum’ obrirà el 18 de febrer la temporada d’hivern-primavera, que comptarà amb un total de vuit propostes

Sergi López a la comèdia 'Non Solum' Sergi López a la comèdia 'Non Solum' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 10:23

El Convent de les Arts d’Alcover presenta la programació d’hivern-primavera 2018 amb un total de vuit propostes dirigides a tots els públics, del 18 de febrer al 20 de maig, en una oferta que se centra en el teatre, la música i petits i grans. L’encarregat d’obrir la temporada serà Sergi López amb la comèdia existencial ‘Nom Solum’, un treball en solitari en què, desesperadament, un home sol es multiplica per respondre una pregunta: què està passant aquí? El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Les següents representacions teatrals són ‘Vaig ser pròsper o recordant la Tempesta’ de la companyia Projecte Ingenu el 18 de març i ‘Barbes de balena’ el 6 de maig.

L’altra protagonista de la temporada és la música, amb l’actuació dels Barcelona Clarinet Players el 25 de febrer i la formació d’Uganda Aba Taano amb música gospel a les ‘Veus de la bella Àfrica negra’ el 28 d’abril, a benefici de l’organització Música para salvar vidas. Finalment, el duo vallenc d’Elena Gragera i Anton Cardó presenten El Gran Lied Romàntic Alemany, el 20 de maig. Pel que fa a petits i grans, les dues propostes de la temporada són l’espectacle de circ ‘CorroC’ l’11 de març i ‘Maleable’ el 8 d’abril. Cada proposta escènica es complementarà amb una activitat relacionada per al públic interessat aprofundir aspectes dels espectacles, com tallers de creació per als més petits, cursos de cant o col·loquis.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Alcover o a través del web del Convent de les Arts, també es podran comprar a taquilla el mateix dia de la funció, des d’una hora abans de l’espectacle. Les persones de fins a 25 anys tenen descompte en les entrades per les propostes de teatre i música, en el marc de la iniciativa ‘CA jove!’. Per altra banda, els espectacles estan inclosos en diversos abonaments segons la disciplina: música, teatre, petits i grans i general, que integra les vuit propostes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: