Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pastorets del Vendrell es renoven en la seva última edició

L’obra ha tingut un canvi de direcció i també de guió que no ha afectat al gran èxit de la representació

Imatge del quadre de 'L'establia' de la primera representació dels Pastorets del Vendrell de 2018 Imatge del quadre de 'L'establia' de la primera representació dels Pastorets del Vendrell de 2018 J.CALLIZO
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 09:58

La primera obra de 2018 dels Pastorets del Vendrell, una de les millors representacions a nivell català, a clos, aquest 14 de gener, amb gran èxit tot i l’expectativa que hi havia, degut a un canvi de direcció, Jordi Urgell, i per l’adaptació d’una nova obra, una versió lliure del Primer Nadal dels Pastorets, de Mossèn Rossend Forunet.

L’obra està composta per vint-i-sis quadres, que destaquen per tenir un disseny detallat i també pels seus efectes especials. Cal destacar que també s’han estrenat diversos quadres i actors i actrius que han format part de la renovació dels Pastorets del Vendrell d’enguany. Alguns dels quadres destacats d’aquesta edició són ‘L’encís d’una rondalla’ que escenifica un racó de la ciutat del Vendrell fa 100 anys, el poema de Nadal de Josep M. de Sagarra o el quadre de ‘l’establia’ com a punt àlgid de l’obra.

Encara queden tres representacions dels Pastorets del Vendrell, el 21 i 28 de gener i el 4 de febrer, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Les reserves es poden realitzar trucant al 977662993 o enviant un correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a taquilla una hora abans de l’obra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: