Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els aturats podran anar als Teatres de Valls per 3 euros

L’Ajuntament de Valls incorpora l’acció 'Promo3' que posa a disposició set espectacles de la programació cultural a aquest sector de població en situació de vulnerabilitat

El regidor de Cultura, Marc Ayala, a la dreta de la imatge, acompanyat del tècnic de la Xarxa de Cultura de Valls, Jordi Bertran El regidor de Cultura, Marc Ayala, a la dreta de la imatge, acompanyat del tècnic de la Xarxa de Cultura de Valls, Jordi Bertran J.CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Dimarts, 16 Gener 2018 11:46

L'Ajuntament de Valls ha presentat l’acció 'Promo3', una iniciativa sociocultural que vol facilitar l'accés a la cultura a les persones en situació d’atur, un dels sectors de la societat més vulnerables. Aquesta acció permetrà que la programació organitzada per la Xarxa de Cultura els ofereixi a partir de la propera temporada entrades dels Teatres de Valls a només 3 euros. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha defensat que "a la cultura tothom hi ha de tenir accés".

Els set espectacles que formaran part de 'Promo 3' apareixeran degudament senyalitzats amb una pestanya. Entre els espectacles escollits hi figuren els tres inclosos en l'abonament dels Teatres de Valls: el darrer de la companyia T de Teatre que arriba als 25 anys de trajectòria, la nova producció 'Frankenstein' del Teatre Nacional de Catalunya liderada per Joel Joan, Àngel Llàcer i Lluís Marco, i també 'Moby Dick' protagonitzada per Josep Maria Pou. A títol d'exemple, si el pack d'abonament té un preu popular de 15 euros per als tres espectacles, la persona aturada només pagarà 3 euros per cadascun d'aquests.

D'aquesta manera, el consistori vallenc incrementa la línia d’acció cultural adreçada a les persones en risc d’exclusió social amb la 'Promo3', acció que millora notablement el preu reduït de les entrades, assimilat fins ara al dels Carnets Amics dels Teatres. L'únic requisit que es demanarà serà que aquestes persones aportin el certificat de situació d’atur vigent. 

La nova proposta es suma al programa 'Apropa Cultura', al qual l’Ajuntament de Valls també s’ha adherit en aquesta nova temporada. 'Apropa Cultura' està adreçat als centres socials i associacions que treballen amb persones en risc d’exclusió social, mentre que la iniciativa 'Promo3' que ara s’engega està enfocada a usuaris individualitzats. Les entrades de la 'Promo3' es posaran a la venda al mateix temps que les localitats amb tarifa general.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: