Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus serà enguany 'Ciutat de la música'

Pellicer anuncia un nou projecte cultural de promoció per a la capital del Baix Camp, del qual es donaran més detalls al febrer

Carles Pellicer, durant la seva intervenció a la cloenda de la capitalitat, aquest passat divendres Carles Pellicer, durant la seva intervenció a la cloenda de la capitalitat, aquest passat divendres CEDIDA
Cultura Reus Digital/ GDDC
Dilluns, 15 Gener 2018 20:28

La cloenda de la capitalitat cultural, celebrada aquest passat divendres al vespre al Fortuny, ens ha deparat una sorpresa. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat que la capital del Baix Camp serà 'Ciutat de la música 2018' per tal de donar continuïtat al llegat musical que ha deixat la capitalitat cultural. "En aquest acte de cloenda tornem a començar", ha dit, “i la música omplirà tots els racons de la ciutat” durant tot l'any que acaba de començar.

Es tracta, segons s'ha subratllat, d'un projecte que comptarà amb el suport de la Diputació i de la Generalitat, però del qual fins al mes de febrer no es donaran més detalls. En un esmorzar amb els mitjans de comunicació el passat Nadal, de fet, el batlle ja va deixar entreveure la celebració d'aquest nou esdeveniment, tot assenyalant llavors que passat festes es faria un gran anunci lligat a la promoció de la ciutat arreu.

Publicitat