Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La xarxa municipal de centres cívics de Tarragona estrena nova imatge

La programació d’hivern-primavera incorpora 47 activitats noves i un augment de les places disponibles

Presentació de la nova imatge i programació de la xarxa municipal de centres cívics, al centre cívic de Bonavista Presentació de la nova imatge i programació de la xarxa municipal de centres cívics, al centre cívic de Bonavista BLANCA JARA
Cultura Blanca Jara
Dijous, 11 Gener 2018 13:42

La xarxa municipal de centres cívics de Tarragona presenta un total de 113 activitats per aquest hivern-primavera en què 47 de les propostes són novetats i que es realitzaran als sis equipaments municipals distribuïts per la ciutat. A més, estrena una nova imatge que vol cohesionar el conjunt de centres cívics de la ciutat i donar-los una nova visió més dinàmica. D’entre les noves activitats destaquen propostes com el curs de cuina infantil on s’aprendrà a fer una espasa d'Star Wars comestible, cursos de cuina en anglès, tallers de fotografia, yoga per a nadons o els cursos a l’aula de dinamització informàtica. Aquesta oferta de noves activitats ha suposat un increment de la disponibilitat als diferents centres, amb un total de 1.420 places.

El nou programa d’activitats aposta per potenciar els espais i activitats familiars, explica el coordinador de la xarxa de centres cívics, és “un recull de les demandes de la ciutadania” afegeix. En aquest sentit, Ana Santos, regidora de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Persona, reitera que aquest nou model “va més enllà i permet la participació de les associacions en les activitats” alhora que suposa un “element integrador que aporta cultura i projecció a la ciutat” i una “porta dels barris cap a l’Ajuntament”.

En el seu conjunt, aquesta nova imatge de la xarxa de centres cívics vol potenciar les activitats familiars i per a tots els públics, la incorporació de nous serveis i la construcció de ponts entre l’administració i la ciutadania. En aquest sentit, destaquen la incorporació del pati de pares i mares, que a partir d’aquest any col•labora amb la xarxa, o el servei de ludoteques. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, recalca que els centres cívics “democratitzen la ciutat i el seu moviment” i que és “un èxit construir aquests productes de cohesió social”.

Pel que fa al nou logotip, cada centre s’ha identificat amb un color que reflecteix Tarragona i incorpora una simbologia que representa un tret característic de la zona de la ciutat on es troba el centre. El nou símbol també es pot trobar integrat en el lema de la xarxa de centres cívics ‘Fan x tu’.

Les inscripcions als cursos d’hivern i primavera estaran obertes des del 18 de gener al 2 de febrer, a través de la web dels centres cívics de Tarragona.

Publicitat