Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès inaugura la temporada dels Tres Tombs

El municipi també acollirà la XXI trobada nacional de la federació catalana dels Tres Tombs

Els Tres Tombs de la Bisbal del Penedès en el seu pas per l'avinguda Colom Els Tres Tombs de la Bisbal del Penedès en el seu pas per l'avinguda Colom CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 11:36

La Bisbal del Penedès acull la inauguració de la temporada dels Tres Tombs amb el pregó d’aquest dijous 11 de gener a les vuit del vespre, aquesta festa d’inici de temporada comptarà amb representants dels pobles federats amb les seves banderes i estendards centenaris. A més a més, el diumenge 6 de maig, el municipi acollirà la XXI trobada nacional de la federació catalana dels Tres Tombs que servirà per posar fi a la temporada.

La tradició dels Tres Tombs es fa en honor a Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics i dels traginers, i durant quatre mesos els municipis de Catalunya treuen al carrer cavalls, carros i carruatges, encara que aquest sant se celebri el 17 de gener. En el cas de la Bisbal, fa 25 anys que es va impulsar la primera festa dels Tres Tombs i enguany serà el segon any que es duu a terme, després de vuit anys sense celebrar-se al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: