Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un curs de teatre per a tots els públics entre les novetats del Centre Cívic de Valls

El programa compta amb una quarantena d’activitats com la Rua infantil de carnaval, un cicle sobre reciclatge o un programa de l’escola de pares

El Centre Cívic de Valls, ubicat a l'edifici Ca Creus El Centre Cívic de Valls, ubicat a l'edifici Ca Creus CEDIDA / AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Gener 2018 10:40

El Centre Cívic de Valls donarà el tret de sortida el 15 de gener a la temporada d’hivern amb activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d’infants fins a gent gran. Una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest trimestre és un curs de teatre obert a tots els públics, amb l’objectiu d’introduir als participants en diferents disciplines escèniques com la música, el cant, la dansa i la interpretació. Una altra novetat és un cicle de tallers de l’Escola de pares relacionats amb la disciplina positiva i que pretén donar als pares i educadors eines per educar sense càstigs ni premis, per transmetre als seus fills les habilitats necessàries per créixer amb autoestima.

Per altra banda, s’oferirà un nou cicle d’activitats sobre reciclatge que inclou una jornada festiva de cloenda amb tallers, concerts, cinefòrum i menar popular. També destaca la 5a edició de la Rua infantil de carnaval el 9 de febrer, que sortirà de la plaça del Titi amb la rebuda del rei Carnestoltes i la seva comitiva acompanyats de la xaranga Tocabemolls.

El nou programa d’activitats comença a partir del 15 de gener i inclou cursos trimestrals, tallers monogràfics, xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils gratuïts, en un total de 37 activitats. Les inscripcions per a les activitats del primer trimestre del 2018 es podran fer a partir del 8 de gener, a l’Espai Ca Creus de dilluns a divendres de 10 a 14h, i de dimarts a dijous de 17 a 19h. La programació es pot consultar al web de l’Ajuntament.

La programació del Centre Cívic oferirà activitats gratuïtes, descomptes principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, així com preus reduïts pels col·lectius de gent gran i joves. Al llarg del 2017, un 21% dels usuaris s’han vist beneficiats per alguna modalitat de reducció de tarifa (un 6% més que el 2016). Per altra banda, més de 4.500 persones han participat en alguna de les activitats programades al llarg de l’any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: