Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis arribaran a Calafell desembarcant al Port de Segur

Aquest divendres 5 de gener, la plaça de Catalunya tornarà a acollir el pessebre vinent que es va posar en marxa l’any passat

Les carrosses dels Reis Mags d'Orient, a punt de partir cap al Port de Segur Les carrosses dels Reis Mags d'Orient, a punt de partir cap al Port de Segur CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 04 Gener 2018 10:10

Ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran a Calafell aquest divendres 5 de gener desembarcant al Port de Segur, com és tradició. L’arribada serà a les 17h i des de les instal·lacions portuàries començarà la primera de les cavalcades que se celebraran als diferents nuclis del municipi.

La primera, cronològicament, serà la cavalcada de Segur de Calafell. Sortirà a les 17 hores del port i anirà fins a l’església de l’Assumpció, on es farà la recollida de cartes dels infants. El recorregut és el següent: Port (sortida davant C/ Almazor), Passeig Marítim (direcció Calafell), carrer Carme Desvalls, Pont de Segur, carretera Comarcal/cruïlla, carrer Baixador, plaça de l’Estació, carrer Llobregat, plaça Mediterrani,
avinguda Catalunya (pujada), plaça Pau Casals, avinguda Catalunya (baixada), carrer Pablo Neruda i Parròquia de Segur.

A les 19 hores, des del Teatre Auditori municipal  sortirà la cavalcada del Poble i de la Platja. La recollida de cartes dels infants s’haurà fet prèviament, de 16 a 19 hores, al mateix Teatre Auditori. L’acte s’iniciarà amb la representació de l’espectacle 'La màgia del Nadal', creat i interpretat pel Club Gimnàstica Calafell.

Com és tradició, l’ordre s’alterna anualment i enguany passarà primer per la Platja. El recorregut d’aquest tram serà el següent: Teatre Auditori, Passeig de la Unió (baixada), carretera del Sanatori, carretera de l’Estació, rotonda de l’estació i pas soterrani, avinguda Mossèn Jaume Soler (direcció Tarragona), carrer Monturiol, carrer Vilamar, carrer Sant Pere, carrer Rafael Casanovas, carrer Igualada, carrer Doctor Dachs,
carrer Sant Pere, avinguda Mossèn Jaume Soler (direcció Barcelona), pas soterrani de l’estació, carretera de l’Estació, carretera del Sanatori i Passeig de la Unió (pujada).

El recorregut pel Poble serà el següent: Passeig de la Unió (pujada), Rambla Mossèn Jaume Tobella, carrer Jesús, carrer Major, Plaça Constitució, carrer de l’Església, plaça de Catalunya, carrer Principal, carrer Joan Miró, carrer Jesús, carrer Sis de desembre, carrer de Mar, Rambla Mossèn Jaume Tobella i Passeig de la Unió (baixada).

Pessebre vivent a la plaça de Catalunya

La plaça de Catalunya tornarà a acollir el pessebre vinent que es va posar en marxa l’any passat. Es podrà veure a partir de les 19.30 hores i quan hi passi la cavalcada, Ses Majestats els Reis s’hi aturaran per fer la tradicional adoració. L’ha organitzat l’Associació de Veïns de Calafell Poble i hi col·laboren les entitats i empreses del nucli antic. En l’organització de les cavalcades hi col·laboren també l’Associació de Veïns i Propietaris de Segur de Calafell i l’Agrupació Recreativa i Cultural de Calafell.

Amb motiu d’aquests actes, hi haurà diverses restriccions de trànsit i d’estacionament al llarg dels respectius recorreguts. Es prega a tothom que estigui atent a la senyalització que s’instal·larà. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: