Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CNL de Reus promou la campanya de regalar jocs en català

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus difon a través d'un web un catàleg de regals en català pel tió o els Reis

La campanya “I tu, jugues en català?”, impulsada al Baix Camp i al Priorat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus La campanya “I tu, jugues en català?”, impulsada al Baix Camp i al Priorat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Desembre 2017 11:48

Si enguany no saps què regalar pel tió o els Reis, podeu consultar el web www.cpnl.cat/jocs-reus promogut pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus. Aquest web inclou un cercador dels més de 700 jocs amb presència manifesta del català, en la llengua del joc, si és el cas, o en l’etiquetatge o embalatge. El cercador permet fer cerques segons l’edat, el tipus de joc, el fabricant, etc.

Al mateix web es poden consultar les botigues de joguines adherides: Abacus, Galatea Llibres, Juguettos, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí, Magatzems Chacón i Tomàs Barberà, a Reus; Joguines Rialles, a Cambrils, i El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia, a Falset; Llibreria Rom, a Mont-roig del Camp, i Papereria Cèlia a Vandellòs. També hi ha una botiga per Internet: www.productesdelaterra.cat. També hi ha la informació concerta de quins jocs hi ha a la venda en cadascuna d'aquestes botigues. Així mateix, els nens que vulguin escriure la carta als Reis d'Orient hi trobaran un model.

D'altra banda, hi ha una app gratuïta, que es diu “I tu, jugues en català?”, tant per a Android com per a IOS, amb un cercador que permet consultar els jocs i fins i tot valorar-los.

La campanya “I tu, jugues en català?”, impulsada al Baix Camp i al Priorat pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, pretén donar visibilitat a l’oferta de jocs i joguines en català, que cada any és més important, així com fer conèixer els establiments que tenen en el seu estoc aquests productes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: