Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'encesa de llums obre els actes del Nadal a la Pobla

Un total de 45 propostes conformen el programa festiu amb activitats per a grans i petits/  David DeMaría visitarà La Pobla per presentar el seu darrer treball en un concert solidari amb La Marató de TV3

Espectacle celebrat a l'acte d'encesa de la il·luminació de Nadal, a la Pobla de Mafumet Espectacle celebrat a l'acte d'encesa de la il·luminació de Nadal, a la Pobla de Mafumet CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 18:21

El fred no va impedir que nombroses persones es donessin cita dissabte a la tarda a la plaça de la Vila, per presenciar el tret de sortida de les festes nadalenques de la Pobla de Mafumet. L'encesa dels llums i de l'arbre
de Nadal i també la projecció del mapping 'L'estrella d'un tronc de Nadal', van aconseguir captar l'atenció de tots els assistents, que també van presenciar l'arribada a l'Ajuntament del Tió i van gaudir d'un berenar de coca i xocolata i llaminadures.

El mateix dissabte al matí, el Casal Cultural va acollir el lliurament dels Premis als millors expedients acadèmics que enguany celebraven la seva quarta edició. Amb aquest acte es va reconèixer i premiar l’esforç dels joves estudiants de la Pobla que han obtingut la millor nota mitja en el darrer cicle educatiu que han cursat. En total, van ser set els alumnes que van obtenir una distinció per haver mantingut l’excel·lència durant tot un cicle educatiu. A més d'aquest reconeixement, l'acte de lliurament dels Premis als millors expedients acadèmics va incloure també l’espectacle 'Clinc!' de la Companyia Pep Bou.

El concert solidari de David DeMaría, un dels plats forts

De cara als propers dies, la Pobla té previstos diversos actes més en el marc de les festes de Nadal. Entre aquests, destaca el concert de David DeMaría, el proper 16 de desembre a les 19 h, per presentar 'Séptimo cielo', el seu darrer treball discogràfic. L’espectacle tindrà un preu de 5€, i la recaptació íntegra serà destinada a La Marató de TV3.

També amb una vessant solidària, s'han previst altres actes al municipi. Així, el diumenge dia 17 de desembre se celebrarà el Bingo Solidari organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de La Pobla i que també servirà per recollir fons per a La Marató.

D'altra banda, els veïns i veïnes del municipi podran mostrar la seva solidaritat donant joguines, a mode d’entrada solidària, durant la celebració del Torneig Dow de futbol base. Entre els actes de caire solidari destaca també la recollida d’aliments que es durà a terme de l’11 de desembre al 7 de gener i amb motiu de la qual s’establiran diferents punts de recollida: l’escola, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Entre els actes festius organitzats a la Pobla destaca també el tradicional dinar de Nadal de la gent gran, que tindrà lloc el proper dissabte dia 9 de desembre al Pavelló, i una nova sessió de L’hora del conte, amb 'Les històries del Senyor Borra' (15 de desembre, Biblioteca). Els més petits també podran gaudir de l'espectacle 'Pinocho, un musical para soñar', que es representarà el dia 23 de desembre a Casal Cultural. També per a ells està pensada una activitat molt tradicional al municipi, la del Parc Infantil de Nadal, que ubicat al pavelló, aplegarà diverses activitats i tallers per als més joves.

En el programa de festes, no hi faltaran tampoc, els actes litúrgics propis d'aquestes festes,el concurs de pessebres, l’arribada dels tres Patges Reials, el Cagatió, la 34a representació dels Pastorets, el sopar i revetlla de Cap d’Any, la visita dels Reis Mags i un llarg etcètera de propostes i activitats.

El programa complet dels actes nadalencs de la Pobla de Mafumet es pot consultar a l’App femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: