Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pedrera d’alabastre de Sarral es converteix en l’escenari d’una videodansa

El projecte coincideix amb el centenari de l’obertura del primer taller modern d’alabastre al municipi de la Conca

Una escena del projecte de videodansa 'Quadrant' enregistrat a la pedrera d'alabastre de Sarral Una escena del projecte de videodansa 'Quadrant' enregistrat a la pedrera d'alabastre de Sarral CRISTINA REQUENA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 12:47

La pedrera d’alabastre la Coma-Ral de Sarral s’ha convertit en l’escenari d’un projecte de videodansa produït conjuntament per DansAra, l’Espai Municipal de Dansa de Sarral i DansaPXL. El rodatge coincideix amb la celebració del centenari de l’obertura del primer taller modern d’alabastre al municipi. La producció té una durada de 8,15 minuts i està protagonitzada per 11 ballarins d’entre 13 i 18 anys, s’estrenarà el diumenge 17 de desembre a la sala recreativa municipal de Sarral, a les 19 h.

El que sí que està disponible és el tràiler de la videodansa, ‘Quadrant’, una reflexió al voltant de la dualitat femenina i masculina i els poders que aquesta comporta a través dels ballarins, que utilitzen pols d’alabastre durant l’actuació. Amb això també es pretén fer una reflexió sobre el pas del temps, en què llocs com la Coma-Ral sempre seguiran allà on són.

Per veure el tràiler, aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: