Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La galeria d’art Fefu Forés acull l’exposició ‘De l’Aneto a Deltebre’ del pintor tarragoní Agustí López

La mostra s’inaugura aquest divendres a les 19h i estarà disponible fins el 17 de desembre

L'exposició estarà disponible fins el 17 de desembre amb entrada gratuïta L'exposició estarà disponible fins el 17 de desembre amb entrada gratuïta CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 17:12

La galeria d’art Fefu Forés inaugura aquest divendres, 17 de novembre, a les 19h, l’exposició ‘De l’Aneto a Deltebre’ del pintor i escultor tarragoní Agustí López. En aquesta exposició l’autor mostrarà al públic una col·lecció de pintures a l’oli de diversos emplaçaments de Tarragona ciutat, de la demarcació de les comarques de Lleida, així com alguna de les seves talles com a escultor.

Durant el mes que romandrà l’exposició –fins el 17 de desembre amb accés gratuït- Agustí López estarà a Fefu Forés per pintar en directe un quadre a partir d’una instantània del fotògraf i comissari de la galeria, Josep Maria Cohí. Es tracta d’una imatge de la font del nen amb l’oca del Balcó del Mediterrani amb la Casa Rosell a fons, edifici modernista de la capital tarragonina. En finalitzar la pintura, l’autor la donarà a la galeria d’art per a la seva col·lecció.

L’autor

Agustí López és un artista autodidacte i multidisciplinari que resideix a la Part Alta de Tarragona. La seva trajectòria artística s’inicia al Pla de Santa Maria quan era un nen i desenvolupa la seva obra a partir dels anys 70, tot participant en nombroses exposicions col·lectives i individuals arreu de Catalunya fins a l’actualitat.

Des que estableix la seva residència a Tarragona, l’any 2000, Agustí López es dedica exclusivament a la pintura i al món de l’art, tot exposant per primera vegada a la ciutat l’any 2001 a la sala de la Vaqueria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: