Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell celebra 50 anys de la primera representació dels Pastorets Infantils

El proper 17 de novembre, a les 21h, al Casal Familiar, hi haurà un sopar on es retrobaran una colla d’amics de fa 50 anys

Imatge d'arxiu dels col·laboradors dels Pastorets Infantils de l’any 1967 Imatge d'arxiu dels col·laboradors dels Pastorets Infantils de l’any 1967 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2017 18:45

Enguany s’esdevenen 50 anys de la primera representació dels Pastorets Infantils del Casal Familiar Parroquial del Vendrell, els quals es van escenificar, sota la direcció del Jordi Trillas, durant quatre temporades, pels vols de Nadal a Reis.

Per tal de celebrar-ho s’ha creat una comissió,  que, per mitjà de les fotografies de l’època, ha intentat localitzar i posar-se en contacte amb el màxim de col·laboradors possibles, si bé alguns no s’ha pogut esbrinar qui eren, atès que en aquells temps eren molt petits i no s’han pogut ni reconèixer ni recordar-se’n.

Per això, aquest divendres, 17 de novembre, a les 21h, al Casal Familia, hi haurà un sopar on es retrobaran una colla d’amics de fa 50 anys i que, alguns, potser fa molt temps que no s’han vist, ja que fins i tot viuen fóra vila. Els organitzadors volen que sigui un sopar per a recordar aquesta experiència i fer un repàs a les diferents fotografies d’arxiu que hi haurà exposades. Es lliurarà un record per a tothom.

L’endemà dissabte, a les 20h, se celebrarà una missa per a tots aquells col·laboradors que van traspassar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: