Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El públic interacciona amb Daniel Villanueva a l'Espai Càtedra

El productor de cinema va obrir dijous la primera sessió de l'Espai Càtedra de Tarragona

El director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, adreçant-se al públic de l'Espai Càtedra El director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, adreçant-se al públic de l'Espai Càtedra CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Novembre 2017 16:22

L’Espai Càtedra, creat per l’associació cultural Etcètera i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín, de la URV, ha començat amb molt bon peu després que dijous passat més de mig centenar de persones assistissin a la primera sessió que va tenir com a convidat al director de l’Escola de Cinema de Reus, guionista i productor de cinema, Daniel Villanueva. L’acte va tenir lloc al Teatret del Serrallo.

Segons els organitzadors, aquest nou espai neix amb la voluntat de "generar cultura, opinió i coneixement a la nostra societat", posant a l’abast de la ciutadania diversos temes de debat i fomentar la seva participació. Precisament cal destacar la interacció del públic amb el convidat quan, un cop finalitzada la seva xerrada, va establir-se una conversa i torn de preguntes intens i molt interessant.

A l’Espai Càtedra s’hi convida a persones vinculades a diversos sectors d’interès, com el cinema, la literatura, l’economia, els drets humans, la ciència, la comunicació o la salut, perquè realitzin una petita xerrada-conferència i després s’obre un torn de conversa amb el públic assistent. El cicle tindrà una periodicitat de cinc setmanes i permetrà tenir obert aquest nou espai d’opinió, coneixement i aprenentatge tot l’any.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: