Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últimes activitats d’estiu al Museu Pau Casals

L’última sessió del ‘Mar de Sons i Vi’, del cicle ‘Música als jardins’, de la visita teatralitzada amb el Ramon i la Maria i la fi de l’exposició posaran punt final a les activitats d’estiu del museu

El Quintet 4+1 farà l'última actuació del cicle 'Música als Jardins' El Quintet 4+1 farà l'última actuació del cicle 'Música als Jardins' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Agost 2017 18:07

Amb els últims dies d’agost arriba també la fi de la programació d’estiu del Museu Pau Casals, que diu adéu amb èxit, un any més, després d’un mes i mig d’intensa activitat. Durant aquesta setmana i fins a l’1 de setembre tindran lloc les últimes sessions de les diferents activitats com ‘Mar de Sons i Vi’, les visites teatralitzades amb el Ramon i la Maria, el cicle ‘Música als jardins’ i l’exposició ‘L’expressió de la pau en l’obra de Ramon Llovet’.

Aquest divendres dia 25 d’agost hi ha programada l’última sessió de ‘Mar de Sons i Vi”, on els visitants poden gaudir de la visita guiada al museu i una degustació de vins i caves de la DO Penedès amb audició de violoncel al jardí. El següent divendres, 1 de setembre, tindrà lloc l’última visita teatralitzada amb el Ramon i la Maria, que acaba amb una copa de cava Jané Ventura als jardins del museu. Totes dues activitats tenen lloc a les 20h i necessiten reserva prèvia, a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 977684276. L’activitat ‘Mar de Sons i Vi’ té un preu de 12 euros els adults i 8 euros els nens i la visita teatralitzada, 10 euros els adults i 5 euros els nens.

Així mateix, aquest dissabte 26 d’agost acaba també el cicle ‘Música als jardins’, amb el grup Quintet 4+1, format per flauta travessera, oboè, clarinet, trompa i fagot. El principal objectiu d’aquesta formació és la divulgació musical a través de diferents recorreguts dels quintets de vent. Dissabte als jardins de la Vil•la Casals, Maria Bachs, Enric Tudela, José María Martínez, Marc Garcia i Rosa María Cases oferiran peces de S. Joplin, G. Gershwin, H. Mancini, A. Piazzolla, J. Medaglia i Z. Abreu. El concert tindrà lloc a les 19:30h i, en aquest cas, l’entrada és lliure i gratuïta.

D’altra banda, l’exposició temporal ‘L’expressió de la pau en l’obra de Ramon Llovet’ també finalitza aquesta setmana i es podrà visitar fins al diumenge dia 27 d’agost, al Museu Pau Casals durant l’horari d’obertura, de dimarts a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h, i diumenges i festius de 10h a 14h. Per aquesta exposició, l’entrada és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: