Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vendrellenca Nerea Bassart llança el seu primer disc

Sota el títol ‘Lucid Dream’, el disc combina la veu de l’artista amb la guitarra acústica i bateria electrònica

L’artista, dibuixant i pintora Joana Escardó ha dissenyat i creat la portada del disc L’artista, dibuixant i pintora Joana Escardó ha dissenyat i creat la portada del disc CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Agost 2017 16:33

Aquest mes d’agost arriba el primer disc de la cantant vendrellenca Nerea Bassart, ‘Lucid Dream’. Es tracta d’un treball en format digipack amb onze cançons i una estructura ben peculiar que intenta fugir del format single. Aquest efecte l’assoleix amb la incorporació d’intros i outros que s’encarreguen de fer que els canvis de cançons siguin el més natural possibles.

El procés de gravació –durant sis mesos- ha estat possible gràcies al fet de que es tracta d’un àlbum gravat al ‘home studio’; és a dir, gravat íntegrament a casa. Les cançons estan interpretades per la cantant fent servir com a instruments únicament veu, guitarra acústica i bateria electrònica. A més, disposa de dues col•laboracions importants com són la del compositor del tema ‘Still Alive’, Xavi Pomar; i l’artista, dibuixant i pintora que ha dissenyat i creat la portada del disc, Joana Escardó.

Temàtica

La temàtica del disc s’endinsa en una problemàtica sovint comuna en la gent jove i amb intencions de professionalitzar-se en el món de l’art. Per una banda, l’impàs que representa acabar els estudis i entrar en el món laboral; i per l’altra, l’afegit de fer-ho amb una especialitat artística, com la música on l’estigma de ‘hobbie’ perdura a tots els nivells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: