Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinema sota els estels al Vendrell

La segona edició del FILM, Cicle de cinema a la fresca al pati de la Cooperativa del Vendrell, arrenca aquest dijous

Imatge d'arxiu de la primera edició del FILM, a la terrassa de l'Agro-Tast Imatge d'arxiu de la primera edició del FILM, a la terrassa de l'Agro-Tast AGROTAST
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juliol 2017 08:41

Un any més, tots els vendrellencs i penedesencs podran gaudir de cinema a la fresca a la terrassa de l'Agro-Tast i provant els millors productes cooperatius.El cicle donarà el tret de sortida aquest dijous, 13 de juliol, a les 22h, amb la projecció de la pel·lícula 'Animales fantasticos y dónde encontrarlos'. La programació continuarà, el dia 20 de juliol, amb 'Kingsman, Servicio Secreto'.

La progamació es reemprendrà el 10 d'agost, amb la pel·lícula 'Vaiana' i finalitzarà, 17 del mateix mes, amb la projecció de 'Guardianes de la galaxia, vol. 2'.

Còctels i vins

Aquest any, com a novetat a més de l'oferta gastronòmica, també s'ofereix una novedosa carta de còctels i vins aromatitzats elaborats amb vins i caves propis.

Aquesta segona edició del FILM s'enmarca en la programació cultural que CEVIPE du a terme durant l'any com el sopar amb havaneres Sol de Nit, al la planta de CEVIPE de l'Arboç o la propera festa de la Verema. A més, durant l'estiu, a la terrassa de l'Agro-Tast es realitzen ofertes i promocions dels productes cooperatius tots els dies de la setmana

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: