Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La història i l'arqueologia serà el fil conductor del 'Cambrivacances'

De l'oferta dels casals d'estiu d'enguany, destaquen els jocs i activitats esportives en medi aquàtic, les sortides a la platja, els cursos de natació i vela lleugera i les estades nàutiques

L'alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor Josep Maria Vallès, mostren el cartell de l'oferta dels casals d'estiu d'enguany L'alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor Josep Maria Vallès, mostren el cartell de l'oferta dels casals d'estiu d'enguany CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 08:31

Les 'Cambrivacances' tornen per dotzena edició amb la història i l’arqueologia com a fil conductor. Els participants en els casals d'estiu exploraran en l’època dels dinosaures, l’homo sàpiens o els romans a través del joc i l’esport. A més, els nens i nenes de 3 a 8 anys faran una hora diària d’activitats en anglès perquè es familiaritzin i s’ho passin bé aprenent la llengua i els de 6 a 12 anys es podran inscriure al programa 'Summer Cambri' íntegrament en anglès. L’objectiu és que els infants i joves es diverteixin sense perdre de vista la vessant educativa i formativa.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat les activitats relacionades amb el mar i els esports nàutics que diferencien l’oferta de Cambrils. “És important fomentar el coneixement i aprofitar el gran potencial del mar”, ha afirmat. Per la seva banda, el regido d'Esports, Besnestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, ha explicat que el Departament d’Ensenyament ha previst beques pels nens i nenes que més ho necessiten a través del Centre Obert i ha detallat les diferents activitats que s’ofereixen en aquesta dotzena edició.

Les inscripcions es faran a partir del dimarts 23 de maig, al Palau Municipal d'Esports, per les activitats de 3 a 14 anys, i a partir del 26 de maig, per als cursos de natació, vela, i estades nàutiques. A més enguany, com a novetat, les inscripcions es podran fer via web a partir del 6 de juny.

També cal destacar l’organització de campus d’estiu per part de les entitats esportives locals. Els interessats poden contactar directament amb els clubs de bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, patinatge, hoquei, tennis taula i bàdminton.

Publicitat