Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La festa de Sant Isidre arriba un any més a Vila-seca

Un seguit de propostes culturals ompliran els dies 13, 15, 18 i 21 de maig

La Trobada d’Esbarts Infantils donarà el tret de sortida als actes La Trobada d’Esbarts Infantils donarà el tret de sortida als actes CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Mai 2017 11:31

Vila-seca celebrarà els dies 13, 15, 18 i 21 de maig diversos actes en commemoració a Sant Isidre. La Festa Local de la Pagesia donarà el tret de sortida, el 13 de maig a les 17.00 h, amb la Trobada d’Esbarts Infantils que tindrà lloc a la plaça d’Estudi. En aquest espai també es podrà gaudir d’una Fira de jocs en família, on es treballarà la lateralitat, l’equilibri, el ritme, la punteria, l’agilitat, l’audàcia i el treball en equip. A continuació, les 18.30 h, s’iniciaran les danses amb l’Esbart Dansaire de Tarragona, l’Esbart Santa Llúcia de Reus i l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina.

Pel que fa al dilluns 15 de maig, a partir de les 9.00 h tindrà lloc el tradicional esmorzar al pati del Celler, exclusiu per a socis de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca. A les 18.00 h hi haurà la concentració de carruatges al carrer de Sant Antoni i, 15 minuts més tard, s’iniciarà la Cercavila amb carruatges pels carrers del Centre Històric. El recorregut de la cercavila comprendrà el carrer de Sant Antoni, la plaça de Sant Esteve, els carrers de Sant Pere, de Vic, rambla de Catalunya, els carrers de Tarragona, del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l’Església.

A les 19.00 h, tindrà lloc l’ofrena dels fruits i la missa a l’Església de Sant Esteve i, per acabar la jornada, la plaça de l’Església acollirà les danses tradicionals catalanes amb l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina.

El dijous 18 de maig es realitzarà una excursió a Cervera, Anglesola i Tàrrega, on es visitarà, entre d’altres, l’antiga fàbrica de maquinària agrícola J.Trepat de Tàrrega. Finalment, la Festa Local de la Pagesia acabarà el diumenge 21 de maig amb la XIV Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca, que començarà a les 9.00 h a la plaça de l’Església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: