Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La imatge de 'Terrània' s'inspirarà en el drama dels refugiats

El 5è Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre i 1 d'octubre, ja compta amb el cartell i el flyer promocional

Imatge del taller de Teresa Gironès Imatge del taller de Teresa Gironès CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Mai 2017 17:44

La quinzena edició de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, ja disposa del cartell i el flyer promocional. Seguint la línia habitual, el cartell utilitza una peça de la ceramista a la qual es dedica l’exposició central del festival.

L’organització ja va avançar fa uns mesos que es tracta de Teresa Gironès, ceramista barcelonina que va morir l’any passat i que va ser protagonista de Terrània l’any 2007 amb l’exposició central al pati del Palau Alenyà i el cartell de la cinquena edició del festival. La imatge triada per al cartell és una peça que fa referència al drama dels refugiats que moren dia rere dia intentant creuar la Mediterrània fugint d’una realitat de misèria, guerra i desolació. Tota l’obra de Teresa Gironès té un marcat segell personal i compromès que convida a la reflexió, destacant les figures amb rostres molt expressius que transmeten més del que aparenten.

La imatge del cartell també apareixerà en el flyer de promoció i serà la portada del programa. Juntament amb els ceramistes de la Conca de Barberà, enguany, s’ha dissenyat una programació especial –que s’anirà anunciant les properes setmanes a través del web- per a la quinzena edició d’un festival que ja és referent a Europa. També es donarà a conèixer els noms dels 30 ceramistes que prendran part a Terrània provinents de Catalunya, Espanya, França, Bèlgica i Regne Unit –país convidat d’aquesta edició-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: