Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els museus del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre organitzen un seguit d’activitats gratuïtes

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, del 18 al 21 de maig, els visitants podran gaudir d’esmorzars, tallers o maridatges de vi

Del 18 al 21 de maig tothom qui vulgui podrà gaudir de les diverses activitats gratuïtes Del 18 al 21 de maig tothom qui vulgui podrà gaudir de les diverses activitats gratuïtes CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Mai 2017 16:28

Des del 1977 l’ICOM (Consell Internacional de Museus i òrgan vinculat a la UNESCO) promou la celebració del Dia Internacional dels Museus. Per aquest motiu, els museus del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre es sumen a aquesta celebració amb activitats organitzades de manera gratuïta per a tot tipus de públic que tindran lloc del 18 al 21 de maig.

Els diferents museus–en total 13- oferiran, a més de jornades de portes obertes, visites guiades, concerts amb maridatges de vi, reconstruccions històriques, recitals de poesia, tallers per a experimentar l’art rupestre o el cinema, conferències per veure amb altres ulls el món en el que vivim i esmorzars. En elles, el visitant podrà gaudir tant d’ofertes de patrimoni natural com de patrimoni cultural i també permetrà gaudir a tota la família.

Campanya sota el nom ‘Avui em sento...’

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la celebració del Dia Internacional dels Museus que se celebra a tota Catalunya, dins la campanya ‘Avui em sento...’ impulsada pel Departament de Cultura. Els museus del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre conviden a tothom a visitar els museus i explicar com s’han sentit. Amb totes les respostes –escrites al revers d’unes postals fetes per a la campanya- es faran murs de sentiments a cadascun dels museus participants; uns murs que seran el reflex de les sensacions i estats d’ànims de tots els visitants.

Els participants són: Museu de les Terres de l’Ebre, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu Diocesà de Tarragona, el Museu Pau Casals, el Museu Déu, la Fundació Apel·les Fenosa, el Museu d’Història de Cambrils, el Museu de Valls, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà, el Museu de Reus, el Museu d’Alcover, el Museu de Tortosa i el Museu de la Vida Rural. Les activitats programades ja es poden consultar a través de la web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: