Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Nits dels museus’ proposa descobrir l'art rupestre a la Conca

Dissabte a la nit el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre de les Muntanyes de Prades ofereix una activitat familiar i participativa

Els horaris de l'activitat seran de les 20.00 h a les 22.00 h i de les 22.00 h a les 00.00 h Els horaris de l'activitat seran de les 20.00 h a les 22.00 h i de les 22.00 h a les 00.00 h GENCAT.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Mai 2017 11:49

El Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades al Museu Comarcal de la Conca de Barberà oferirà una activitat familiar i participativa sobre pintures rupestres el proper dissabte, 13 de maig, de les 20.00 h a 22.00 h i de 22.00 h a 00.00 h.

Es tracta d’una proposta familiar per conèixer la tècnica i l'evolució de l'art rupestre de les Muntanyes de Prades, un conjunt d'abrics que han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. Petits i grans recrearan, amb estris històrics i singulars, universos de símbols plens de significat. Una oportunitat per entendre la capacitat simbòlica dels humans i com aquesta ens diferencia d’altres espècies animals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: