Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una de les comèdies més aclamades del segle XX al Centru de Vila-Seca

L’espectacle de relats eròtics també tornarà està present en aquesta programació del teatre

Un dels moments d'una de les comèdies més exitoses del segle XX que es podrà veure a Vila-Seca Un dels moments d'una de les comèdies més exitoses del segle XX que es podrà veure a Vila-Seca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 31 Març 2017 12:31

El teatre El Centru de Vila-Seca acollirà el diumenge 2 d’abril a les 19h una de les comèdies més aclamades del segle XX. Es tracta d’ ‘Arsènic i puntes de coixí’, que arribarà de la mà de La Teca, la companyia cambrilenca que enguany celebra el 50è aniversari. L’obra és una comèdia negra delirant sobre dues velletes que tenen un concepte molt peculiar de la caritat humana: assassinar i enterrar al sense sostre.

La temporada de primavera es completarà amb l’estrena del nou muntatge del grup local La Tramoia, que enguany també està d’aniversari. La companyia vila-secana celebra 25 anys del seu retors als escenaris amb l’obra ‘El dia més foll’, una adaptació d’uns dels clàssics més reconeguts de la comèdia ‘Noces de Figaro’. El grup, que actuarà el 17 i 18 de juny a les 22h i 19h respectivament, la transformarà en un musical amb la incorporació de cançons molt conegudes i amb lletres escrites expressament per l’ocasió.

Per tancar aquest període, Els Amics del Teatre han decidit repetir l’experiència exitosa de l’any passat i han posat en cartell una nova edició d’ ‘Entrellençols’. L’espectacle de relats eròtics es durà a terme l’1 de juliol a les 22h. Aquesta obra és una petita revolució escènica que no para d’aconseguir èxits per on passa, amb les seves dosis d’humor i picardia que són marca de la casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: