Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’escriptor Joan Carnicer presenta un nou llibre satíric

La presentació del llibre tindrà lloc al Restaurant Faristol d’Altafulla

L'obra s'emmarca dins la tradició satírica i escatològica catalana L'obra s'emmarca dins la tradició satírica i escatològica catalana CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 31 Març 2017 09:59

‘A la independència pel sexe’ és el títol del llibre que es presentarà el dissabte 1 d’abril, a les 19:00 h, al Restaurant Faristol d’Altafulla. L’autor del llibre, Joan Carnicer, el defineix com “un aplec de versos eroticosicalíptics” i va ser escrit abans del debat pel procés que viu Catalunya.

L’obra fa noves aportacions en el seu gènere, però alhora entronca en la tradició satírica i escatològica catalana de molts autors, com ara el rector de Vallfogona, Serafí Pitarra, Josep M. De Segarra, Pere Quart i d’altres, i sobretot de revistes de finals del segle XIX i principis del s.XX fins a la guerra civil, com l’‘Esquetlla de la Torratxa’, ‘El Be Negre’, ‘¡Cu Cut!’ o ‘Papitu’.

Carnicer combina en l’obra geografia física i espais de ficció, filosofia de taverna amb psicologia, lírica popular amb literatura culta, humor amb intel•ligència, joc amb didàctica. El relat s’amara, pel que fa al contingut, d’un erotisme mediterrani que frega la irreverència i, pel que fa a la forma, d’una mètrica que canta i ens pot fer cantar. Són una mena de cançons per ser dites o cantades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: