Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

C's exigeix una explicació sobre el futur de l'auditori del Camp de Mart

El grup de l'oposició es mostra preocupat pel futur de l'equipament, després que el regidor de Cultura de Tarragona anunciés que ja no albergaria el festival de música 

El grup Love of Lesbian, acomiadant-se del públic del FEC d'estiu del Camp de Mart, el passat mes de setembre El grup Love of Lesbian, acomiadant-se del públic del FEC d'estiu del Camp de Mart, el passat mes de setembre M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 30 Març 2017 14:54

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit al regidor de Cultura, Josep Maria Prats, que "aclareixi el futur de l'auditori del Camp de Mart", després de fer-se públic que Tarragona no albergarà el festival de música d'estiu. El líder de l'oposició a Tarragona ha instat a Prats "aclarir públicament si el cessament d'inversió a l'auditori per part de l'equip de govern respon a l'estratègia de seguir sumant espais emblemàtics de la ciutat al desús". En aquest sentit, ha criticat que "amb mesures d'aquest tipus és difícil fomentar la cultura a Tarragona".

De la mateixa manera, Viñuales ha defensat que "l'auditori del Camp de Mart és un escenari emblemàtic de la ciutat on s'han celebrat múltiples obres de teatre, concerts i espectacles culturals amb gran afluència de gent", com per exemple "el festival de música d'estiu que aquest any no se celebrarà amb l'excusa de cedir-ho a la iniciativa privada per encobrir la falta de lideratge en la gestió de l'equip de govern".

Finalment, C's ha lamentat que "Tarragona deixi de ser un referent cultural al territori i perdi atractiu turístic" amb "l'eliminació d'espectacles culturals emblemàtics". I ha reiterat que "la política de Ballesteros i els seus socis està desgastada i manca d'un projecte de futur per a Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: