Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral comença la celebració dels 100 anys del primer taller d’alabastre

L’acte inicial va ser la conferència ‘L’alabastre de Sarral. Una visió històrica (s.XVI-XVIII)’

Imatge de la xerrada que va anar a càrrec del Conservador d'Art, Joan Yeguas Imatge de la xerrada que va anar a càrrec del Conservador d'Art, Joan Yeguas CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Març 2017 09:56

La Sala Josep Puig Torné de l’Ajuntament de Sarral es va omplir d’interessats per la xerrada ‘L’alabastre de Sarral. Una visió històrica (s.XVI-XVIII)’, a càrrec del Conservador d’Art del Renaixement i del Barroc del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Joan Yeguas i Gassó. La conferència, que es va dur a terme el divendres, donava el tret de sortida als actes preparats per celebrar els 100 anys de l’obertura del primer taller modern d’alabastre del municipi.

Al llarg de la seva presentació, Yeguas va fer un repàs als orígens de l’alabastre i un recorregut a les obres més importants realitzades amb aquest mineral que es conserven, que daten dels s.XVI-XVIII. Entre elles, va fer un especial esment a les aportacions artístiques realitzades per l’escultor Damià Forment.

Durant el mes d’abril, Sarral continuarà celebrant els 100 anys de l’obertura del primer taller modern d’alabastre amb més conferències divulgatives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: