Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès diu que Sánchez ha posat "una catifa vermella al canvi de govern a l'Estat": "Catalunya s'ha de defensar"

El President critica des del Cercle el "discurs derrotista de decadència econòmica"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la seva intervenció al Cercle d'Economia El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la seva intervenció al Cercle d'Economia AINA MARTÍ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 30 Mai 2023 21:03

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dimarts que amb la convocatòria d'eleccions anticipades Pedro Sánchez ha posat "una catifa vermella al canvi de govern a l'Estat". En una intervenció al Cercle d'Economia, Aragonès ha dit que Catalunya "s'ha de defensar a sí mateixa" en un context d'ascens del PP i Vox. De fet, segons el president de la Generalitat, Sánchez "sembla que ja ho dona per perdut".

Després que el president del Cercle, Jaume Guardiola, insistís que Catalunya s'ha "estancat" en els últims 20 anys, Aragonès ha criticat "el discurs derrotista de decadència econòmica que no té res a veure amb la realitat". "Veure per sistema el got mig buit no ajuda a créixer", ha avisat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: