Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Turull critica que Aragonès no s'hagi reunit amb caps d'estat durant la gira a Sud-amèrica

El secretari general de Junts considera que la polèmica de Santa Coloma de Gramenet "traspassa tots els límits"

El secretari general de Junts, Jordi Turull, durant la seva intervenció a la jornada municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona El secretari general de Junts, Jordi Turull, durant la seva intervenció a la jornada municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona ARIADNA ESCODA / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 18 Març 2023 18:15

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha assegurat que la polèmica sobre la concertació de places per a una residència de gent gran a Santa Coloma de Gramenet per part del conseller Carles Campuzano "traspassa tots els límits de la dignitat política i del sentit democràtic de les institucions". Turull s'hi ha referit durant la jornada municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona, celebrada aquest dissabte a Montblanc (Conca de Barberà). En la seva intervenció, Turull també ha lamentat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no s'hagi reunit amb caps d'estat a la gira per l'Amèrica Llatina, una situació que ha assenyalat, "empetiteix la institució" i ofereix una imatge de "resignació" tant a "dins com a fora".

La convenció municipalista de la Vegueria del Camp de Tarragona s'ha celebrat aquest dissabte al matí al convent de Sant Francesc de Montblanc, on s'han reunit nombrosos caps de llista del partit dels comicis del maig. En la seva intervenció, el secretari general del partit ha fet referència directa a l'anunci fet pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, en relació amb la concertació de places per a una residència de gent gran a Santa Coloma de Gramanet. En aquesta línia, ha afirmat que posaran els interessos de la població pel davant dels de partit i es mostraran a favor que hi hagi un equipament d'aquest tipus a un municipi "voti la gent el partit que voti, encara que estigui als antípodes del que nosaltres defensem".

En la jornada, Turull també ha fet esment de la gira per Sudamèrica per part de l'executiu del Govern. "Nosaltres estàvem acostumats que les institucions de la Generalitat, quan es feien viatges internacionals, com a mínim es veien amb caps d'estat, expresidents dels Estats Units... ara ens hem de conformar amb el president de la província de Canelones", ha retret. Pel secretari general de Junts, aquesta situació mostra una visió de "resignació i renúncia" per part de les institucions que s'acaba estenent tant en àmbit nacional com internacional.

Pel que fa a l'Operació Catalunya, Turull ha afirmat que existeix una "nova onada de repressió" i que l'operatiu no és pas una "versió decorada de Torrente 6, de jocs entre policies", sinó que prové "de molt més amunt". En el context de les eleccions municipals del 28 de maig, ha insistit que les urnes representen la força de la ciutadania per rebutjar la "política de togues".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: