Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP creu que Aragonès "no és de fiar" per fer "un gir de 180 graus a la dreta" i aprovar els pressupostos amb el PSC

La diputada anticapitalista Laia Estrada critica que ERC ha preferit "fer-se esclau del PSOE"

Els diputats de la CUP, Eulàlia Reguant, Carles Riera i Laia Estrada, i la regidora anticapitalista, Eva Miguel, durant l'acte polític del partit celebrat a Tarragona, aquest dissabte Els diputats de la CUP, Eulàlia Reguant, Carles Riera i Laia Estrada, i la regidora anticapitalista, Eva Miguel, durant l'acte polític del partit celebrat a Tarragona, aquest dissabte ARIADNA ESCODA / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 11 Març 2023 17:52

La CUP creu que Aragonès "no és de fiar" per fer "un gir de 180 graus a la dreta" i aprovar els pressupostos amb els suports del PSC. Així ho ha afirmat aquest dissabte des de Tarragona la diputada Laia Estrada, qui ha assegurat que el president de la Generalitat ha "abandonat" l'independentisme i ha preferit "fer-se esclau del PSOE i dels interessos de la Moncloa, de Foment i de la patronal". Per Estrada, l'actual legislatura està "totalment esgotada", si bé no ha concretat si això significa que la CUP demana una nova convocatòria electoral. Sobre la qüestió de confiança plantejada pel seu partit, la diputada ha suposat que Aragonès "té por" de no superar-la i ha insistit que es tracta d'un "deure que té amb el conjunt del país".

La CUP-NGG ha escollit Tarragona per fer un acte polític aquest dissabte i fer balanç de la legislatura al Parlament amb els diputats Laia Estrada, Eulàlia Reguant i Carles Riera. Estrada ha assenyalat l'oportunitat "malbaratada" d'Aragonès en aquesta legislatura i ha assegurat que ha "abandonat l'esquerra per homologar-se davant dels poders econòmics de l'estat espanyol". En aquest sentit, ha afirmat que s'han frustrat les expectatives a l'hora de veure un canvi social al país liderat per ERC.

Sobre els pressupostos catalans, aprovats aquest divendres, la diputada anticapitalista ha criticat que ERC hagi optat per "fer un gir de 180 graus a la dreta" i alhora, ha lamentat que el projecte de Renda Bàsica Universal hagi quedat enrere a causa del veto del PSC i Junts.

La CUP critica les polítiques que "trinxen el territori", també a Tarragona

En clau municipalista, la regidora de la CUP a Tarragona Eva Miguel ha assenyalat que malgrat que ERC és present tant al Govern com a l'Ajuntament de la ciutat, es mantenen les polítiques "que trinxen el territori". Miguel ha posat d'exemple la situació de la regidoria que lidera, d'Habitatge, i ha recriminat la baixada de les partides econòmiques del Govern en aquest àmbit. "Estem fartes de veure que no hi ha cap mena d'incidència tot i tenir ERC a la presidència de la Generalitat i l'alcaldia de Tarragona. Malgrat fer un esforç econòmic brutal en el pressupost municipal, no arribem a donar resposta a tota l'emergència d'habitatge", ha subratllat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: