Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès insta Junts a aprovar els pressupostos i demana que no "abandonin" la ciutadania

"Nosaltres no abandonem la ciutadania, no desertem de les nostres responsabilitats", ha afegit

El president del Govern, Pere Aragonès, i el president d'ERC, Oriol Junqueras El president del Govern, Pere Aragonès, i el president d'ERC, Oriol Junqueras MIQUEL VERA / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 17 Octubre 2022 08:15

El president del Govern, Pere Aragonès, ha instat aquest diumenge Junts per Catalunya a aprovar els pressupostos de la Generalitat. "Ningú entendria que Junts, després d'abandonar el Govern, abandoni la ciutadania. Seria molt poc comprensible que s'inhibís de donar suport al pressupost que ells mateixos han elaborat", ha afirmat el dirigent d'ERC durant la presentació de la candidatura a l'executiva nacional del partit que encapçala al costat d'Oriol Junqueras."Nosaltres no abandonem la ciutadania, no desertem de les nostres responsabilitats, les exercim", ha afegit el cap de l'executiu des de la seu del partit a Barcelona.

"La nostra coalició és amb la gent, amb la ciutadania de Catalunya", ha resumit Aragonès abans d'assegurar que ERC es "reforça" i "s'enforteix" amb la seva nova executiva per "ser útil a la ciutadania. En aquest sentit, ha apostat per una societat "justa" i avançar en una "resolució política del conflicte" a través de l'"amnistia i l'autodeterminació".

"En el proper cicle polític estem disposats a assumir tots els lideratges polítics i socials que calgui", ha destacat el president, escoltat per la nova executiva republicana. Una executiva on s'han substituït alguns noms, com el de Marta Serret o Juli Fernández, que n'han sortit en entrar com a consellers del Govern.

Per la seva part, el president del partit, Oriol Junqueras, ha afirmat que el pròxim Congrés Nacional del partit servirà per "encarar de la millor manera possible la nova etapa de la política catalana". Paral·lelament, ha afirmat que Esquerra busca "acompanyar" les aspiracions del "80% de la població" que defensa "l'amnistia i l'exercici del dret d'autodeterminació". Junqueras ha sortit a parlar amb la premsa portant a les mans un retrat de la secretària general d'ERC, Marta Rovira, a Suïssa des del 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: