Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El mal querer' de Rosalía, desè millor àlbum conceptual de la història segons 'Rolling Stone'

La publicació situa l'obra de la catalana al costat d'artistes com The Beatles, Frank Sinatra, David Bowie o Iron Maiden

Rosalía actuant a l'escenari del Palau Sant Jordi durant el 'Motomami World Tour' Rosalía actuant a l'escenari del Palau Sant Jordi durant el 'Motomami World Tour' JORDI BORRÀS / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 13 Octubre 2022 08:20

La revista musical 'Rolling Stone' ha considerat 'El mal querer', de la catalana Rosalía, com a desè millor àlbum conceptual de la història. La publicació ha donat a conèixer aquest dimecres la seva particular classificació, que situa 'Good Kid, M.A.A.D City', de Kendrick Lamar, com a millor obra conceptual i inclou treballs com 'American Idiot', de Green Day; 'The Wall', de Pink Floyd; 'Tommy', de The Who; 'The Black Parade', de My Chemical Romance, i 'In The Wee Small Hours', de Frank Sinatra, entre els deu primers classificats.

D''El mal querer' en destaca la capacitat de Rosalía de capturar la intensitat i el drama de la relació amorosa tòxica que relata, inspirada en la novel·la occitana del segle XIII 'Flamenca'. També en valora que hi barreja R&B, hip-hop, efectes sonors com els sons de motors o de ganivets i música tradicional espanyola fruit de la seva formació acadèmica a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

A la llista de 'Rolling Stone' també hi ha 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band', de The Beatles; 'The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars', de David Bowie; 'Kid A', de Radiohead; 'Lemonade', de Beyoncé; 'Seventh Son Of A Seventh Son', d'Iron Maiden, i 'Electra Heart', de Marina and the Diamonds, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: