Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Illa acusa ERC i JxCat de traslladar el seu "conflicte crònic" al Parlament

El cap del PSC veu les institucions "desendreçades" i s'aferra a la "seriositat" de la política municipal

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb micròfon a la mà, al costat del candidat del partit a Tarragona, Rubén Viñuales El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb micròfon a la mà, al costat del candidat del partit a Tarragona, Rubén Viñuales PSC
Catalunya ACN
Dimarts, 04 Octubre 2022 00:20

Salvador Illa ha acusat aquest dilluns ERC i JxCat de traslladar el seu "conflicte crònic" al Parlament de Catalunya. En un acte de partit a Tarragona, el primer secretari del PSC ha lamentat el "desgavell" actual del Govern i les "baralles internes" dels partits que en formen part. Davant d'aquest escenari, Illa ha plantejat la seva recepta: "Catalunya és plural i el que hem de fer és ser més influents a Espanya per, a través d'Espanya, ser més influents a Europa". Però ara com ara les institucions estan "desendreçades", per la qual cosa el líder socialista ha opinat que "l'única llum d'esperança i de seriositat prové de la política municipal, sempre propera i al servei de la ciutadania".

Al costat del diputat i candidat del PSC a Tarragona Rubén Viñuales, Illa ha considerat que en un panorama marcat per la pandèmia i la guerra de Rússia a Ucraïna "contra els valores europeus de fons", el que han de fer els governs és "centrar totes les seves forces en aprofitar les oportunitats i esquivar els riscos".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: