Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Darias concreta que la retirada de les mascaretes en interiors entrarà en vigor dimecres 20 d'abril

La ministra diu que tampoc caldrà dur-la en l'entorn escolar i només es mantindrà en hospitals, transport i residències

La ministra de Sanitat, Carolina Darias La ministra de Sanitat, Carolina Darias MINISTERI DE SANITAT
Catalunya ACN
Dissabte, 09 abril 2022 09:20

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha concretat que la retirada de les mascaretes en interiors entrarà en vigor dimecres 20 d'abril, l'endemà que s'aprovi la mesura en el Consell de Ministres. En una atenció als mitjans aquest dimecres després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut a Toledo, Darias ha confirmat que durà el decret per retirar-les al primer Consell de Ministres posterior a la Setmana Santa, el dimarts 19 d'abril, i que es publicarà al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'endemà, quan també entrarà en vigor l'aixecament de l'obligatorietat de dur mascaretes en espais tancats.

El decret establirà com a excepcions els àmbits sanitari, sociosanitari i els transports. En aquests espais encara serà obligatori dur-ne. Darias també ha explicat que en la resta d'espais es recomanarà l'ús "responsable" de mascaretes quan hi hagi aglomeracions o a les persones vulnerables.

La titular de Sanitat ha remarcat que tampoc caldrà dur-ne en l'entorn escolar a excepció de persones vulnerables. Darias ha defensat la decisió i ha dit que respon a la proposta feta per "les persones tècniques que assessoren" al Ministeri de Sanitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: