Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desactivada l'alerta del Plaseqcat per l'incendi d'indústria a Tortosa

El foc està controlat i els Bombers continuen amb tres dotacions remullant el taller annex a la nau industrial

Bombers treballant aquesta passada nit en una nau del polígon industrial de Tortosa Bombers treballant aquesta passada nit en una nau del polígon industrial de Tortosa BOMBERS DE LA GENERALITAT
Catalunya ACN
Dimecres, 02 Febrer 2022 08:36

Protecció Civil ha desactivat l'alerta del Plaseqcat que es va activar dimarts a la nit per un incendi en una indústria d'esmalts a Tortosa. Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi cap a les 2.43 hores. Des d'aleshores, progressivament han anat retirant gran part dels vehicles que havien treballat des de primera hora en l'extinció del foc i el control de l'increment de la temperatura, per evitar que cap producte químic reaccionés.

Finalment, han cremat uns palets de fusta i un taller contigu. Les flames no han afectat productes químic i no ha provocat ferits. Els Bombers continuen a la zona amb tres dotacions, acabant de remullar el taller annex.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: