Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès diu que hi ha "tota la legislatura espanyola" per a tancar un acord en la taula de diàleg

El president crida de nou al govern de l'Estat a aprofitar "la conjuntura favorable al Parlament i al Congrés"

Imatge del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la conferència organitzada per Club Siglo XXI a Madrid Imatge del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la conferència organitzada per Club Siglo XXI a Madrid ANDREA ZAMORANO / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 13 Gener 2022 21:23

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat un marc temporal a la possibilitat d'arribar a un acord en la taula de diàleg. En una entrevista a TVE, Aragonès ha assegurat que els governs català i espanyol tenen encara "per davant tota la legislatura de l'Estat" per a poder tancar un pacte. "Hi ha fins al final del període, fins a les eleccions generals, per a explorar la possibilitat d'una negociació que porti a un acord sobre el futur polític de Catalunya", ha dit.

A més, ha tornat a fer una crida al president espanyol, Pedro Sánchez, i al seu executiu per a que siguin "valents" i "arrisquin" posant sobre la taula una proposta. "Ara hi ha una conjuntura favorable a explorar sortides al Parlament i al Congrés", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: