Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès demana als serveis jurídics que estudiïn les declaracions de Villarejo i exigeix a l'Estat una investigació

El president de la Generalitat reclama "esclarir la veritat"

El president del Govern, Pere Aragonès, amb el vicepresident, Jordi Puigneró i la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, abans de la reunió del Consell Executiu de l'11 de gener de 2022 El president del Govern, Pere Aragonès, amb el vicepresident, Jordi Puigneró i la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, abans de la reunió del Consell Executiu de l'11 de gener de 2022 RUBÉN MORENO / GOVERN
Catalunya ACN
Dimecres, 12 Gener 2022 13:18

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha demanat als serveis jurídics que estudiïn les declaracions de l'ex comissari de Policia José Manuel Villarejo sobre els atemptats terroristes del 17-A "i les accions legals pertinents que es puguin emprendre". Alhora, ha exigit al govern espanyol les investigacions "pertinents" i les "eventuals responsabilitats" que puguin suposar. En el marc d'un judici contra l'ex policia per espionatge, Villarejo ha dit que els atemptats van ser un "error greu" del CNI que volia donar "un petit ensurt a Catalunya". Per a Aragonès els atacs van ser "una barbàrie" que han marcat la societat "per sempre". Per això ha considerat que "si les paraules de Villarejo són certes, calen explicacions ja".

"Coneixem bé com funcionen les clavegueres de l'Estat, per això exigim que s'investigui per tal d'esclarir la veritat", ha afegit.

Aragonès ho ha dit a Twitter, on ha afegit: "Per la veritat. Per les víctimes, pels catalans i catalanes i per tots els qui estem del costat de la pau i la democràcia".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: