Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TSJC manté el tancament de l'oci nocturn per Cap d'Any

El tribunal dona fins dimarts a la Generalitat per presentar al·legacions a les mesures cautelars demanades per Fecasarm

Imatge d'arxiu de la discoteca Shôko de Barcelona en la primera nit de reobertura dels locals d'oci nocturn, el 8 d'octubre del 2021 Imatge d'arxiu de la discoteca Shôko de Barcelona en la primera nit de reobertura dels locals d'oci nocturn, el 8 d'octubre del 2021 MARTA CASADO PLA
Catalunya ACN
Dijous, 30 Desembre 2021 23:26

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit mantenir tancat l'oci nocturn els propers dies, inclosa la nit de Cap d'Any, com va decidir la Generalitat la setmana passada entre altres mesures contra la covid. La sala contenciosa-administrativa ha rebutjat la suspensió cautelaríssima de la prohibició de la Generalitat, com havia demanat la patronal Fecasarm, i dona fins dimarts que ve al Govern per respondre a la petició dels locals nocturns.

La patronal havia demanat mesures cautelaríssimes, és a dir sense esperar la resposta de la Generalitat, tenint en compte que Cap d'Any és una de les nits més importants pel sector. Però els magistrats consideren que això no justifica la urgència de suspendre la prohibició d'obertura i al·leguen que l'interès general està basat en la salut pública i el fet d'intentar no col·lapsar els serveis sanitaris.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: