Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 24198, el quart cinquè premi de la rifa de Nadal, ven una sèrie a Barcelona i una a Sort

S'han repartit 130 sèries a Benidorm, 18 a Elx i 15 a San Sebastián de los Reyes

Imatge d'arxiu d'un detall de les boles amb els premis de la rifa de Nadal Imatge d'arxiu d'un detall de les boles amb els premis de la rifa de Nadal ARXIU / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 22 Desembre 2021 12:10

El 24198, el quart cinquè premi de la rifa de Nadal, ha venut una sèrie a Barcelona i una a Sort (Ripollès). A la capital catalana, l'ha venut l'administració 90, al número 179 del passeig Fabra i Puig. A Sort, ha estat l'administració 'La Bruixa d'Or', ubicada al número 13 de l'avinguda de la Generalitat. El premi està dotat amb 60.000 euros cada sèrie i 6.000 euros per dècim.

S'ha cantat a les 11.46 hores. Més enllà de Catalunya han caigut 130 sèries a Benidorm (Alacant), 18 a Elx (Alacant), 15 a San Sebastián de los Reyes (Madrid), dues a Laxe (Corunya), una a Castro Urdiales (Cantabria), una a Las Palmas de Gran Canaria, una a Màlaga, una a San Pedro del Pinatar (Múrcia) i una a Calatayud (Saragosa).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: